Krušne (pizza) peći 

Krušne peći: De Carina i gotove tvorničke 

Krušne peći: zbog svoga oblika idealna ZA pripremanje kruha, pizza i Ostale hrane (mezo, kolači) .Peć na drva daje hrani poseban okus i troši malo energije ZA postizanje temperature Preko 400 ° C.

Krusna peć “De Carina” je mješavina: nacrta talijanskog Majstora gradnje krušnih peći sa nacrtima njemačkih krušnih peći i Nasim iskustvom u gradnji peći i Kamina.
Naša zidana peć se zida sa šamotnom ciglom 6,5 cm Preko koje Dolazi šamot beton i izolacija OD kamene vune. SVE skupa se zalije betonom pogledati na You tube: Krusna peć Trsat i Krusna peć Pakoštane
Pizze u takvoj peći sa gotove ZA 1,40 Minuta na temperaturi OD 400 ° C, toplina se gubi zbog NE toplinske izolacije Koja Je u dnu 25 cm (siporex, topl.izolacija 8 cm i šamotne Ploče 6,5 cm), TE na vrhu 15 cm
visina vrha kupole 40 cm OD PODA, na jednoj Strani Je vatra na drugoj ovisno o veličini Stane 4 – 8 pizza normalne veličine .Tako zidana u šamotnim ciglama Je vječna ja Nema straha OD pucanja.

Za gradnju krušne peći OD 140 cm čistoga prostora, required Je prostor OD 4 m2. Mjesto OD 2 × 2 m na kome bi se izlila betonska ploča sa utorom.

U galeriji možete vidjeti pizze Iz peći nasih Kao i unutrašnjost peći u toku Gorenja vatre.Velika Je razlika u okusima pizze Iz peći na drva i elektrićne peći.

Osima nasih zidanih ZA privatnu upotrebu imamo i krušne peći: Talijanske Palazzetti ja Ceske Prumislova